Over

Hoi, ik ben Anouck!

Tijdens mijn tienerjaren en na mijn zwangerschap heb ik het meest last gehad van vage klachten. Regelmatig ben ik bij de huisarts geweest, maar het was lastig om achter de oorzaak te komen. En daardoor ook lastig om van mijn klachten af te komen.

Altijd koud hebben, last van mijn darmen, niet lekker in mijn vel zitten, vermoeid en acne. Kortom, genoeg signalen van mijn lijf om iets te veranderen. Pas toen ik met een alvleesklierontsteking in het ziekenhuis kwam te liggen, was ik klaar voor verandering. Ik ben op consult geweest bij Richard de Leth en ik kwam er achter dat ik lactose intolerant ben en veel last had van stress. Ik ben begonnen met het vermijden van melkproducten (kleine stapjes). Vervolgens heb ik mijn leefstijl onder de loep genomen. Om nog meer kennis te vergaren heb ik de opleiding tot OERsterk coach gevolgd bij Richard de Leth. Ook heb ik mij gespecialiseerd in EMB testen. En ik kan niet wachten om jou te helpen om van je vage klachten af te komen.

Ik help je graag om van jouw vage klachten af te komen!

EMB test: mijn ervaring

In 2021 ben ik moeder geworden van een zoontje. Ik bleef een aantal maanden na de bevalling last houden van vage klachten, zoals spijsverteringsproblemen, extra vermoeidheid, hoofdpijn en niet lekker in mijn vel zitten. Ook was ik nieuwsgierig naar de waardes van vitaminen en mineralen, omdat ik borstvoeding geef.

Ik heb toen een EMB test laten doen. Uit de test kwam naar voren dat ik een tekort heb aan vitamine B11, B12 en D. Hier neem ik nu een multivitaminen voor. Ook bleek ik niet tegen exorfinen (soja, lactose, tarwe, geraffineerde suiker) te kunnen. En dit had ook invloed op bepaalde neurotransmitters die je normaal goed laten voelen: dopamine en serotonine. Dankzij de EMB test wist ik wat de oorzaak was van deze klachten en kon ik hier gericht mee aan de slag. Ik heb mijn voeding aangepast en heb meer momenten voor mezelf ingepland om echt te ontspannen. Ik zit weer lekker in mijn vel en als ik bewust bezig blijf met mijn voeding en ontspanning heb ik ook geen klachten meer. En dat gun ik jou ook!

contact opnemen

Volg mij ook op Instagram!

Contact opnemen?

Heb je vragen? Of wil je een kennismakingsgesprek of coaching traject inplannen? Stuur mij dan een berichtje!
info@lief-stijl.nl